top of page

Thessa Thijs

Thessa Thijs portret

Thessa: “Het beoefenen van de yogahoudingen is vooral zinvol wanneer we, dat wat we op de mat leren, ook toepassen in ons dagelijks leven. Als we in staat zijn, door het regelmatig beoefenen van yoga, de uitlijning in het lichaam te optimaliseren, zal onze energie beter gaan stromen en worden de dingen lichter. Verlichting begint bij het terug in balans brengen van het fysieke lichaam.”

Thessa Thijs Yoga kraanvogel

Aangenaam

Al op jonge leeftijd raakte Thessa geïnteresseerd in yoga. Sinds 2013 is yoga met haar leven verweven en heeft ze theorie en praktijk ervaring opgedaan in de wereld van yoga. Thessa heeft diverse opleidingen en workshops gevolgd, vakliteratuur bestudeerd en zelfstudie gedaan. Ze geeft (online) lessen en workshops in verschillende yoga scholen in Nederland en België.

Thessa heeft in september 2016 kaakyoga opgericht. Dit om bewustzijn te creëren voor kaakklachten. Met haar specialisatie in kaakyoga kan Thessa mensen helpen die met dit probleem kampen en deze yogavorm is daar een prachtige manier voor. Tandenkarsen, klemmen, stress in nek, schouders en rug kan je functioneren flink in de weg zitten. Thessa is ervaringsdeskundige en heeft waardevolle inzichten opgedaan door studie en in de praktijk. Ze geeft workshops kaakyoga en heeft een manual geschreven waarin je verdieping vindt door waardevolle oefeningen en tips.

​Opleidingen:

  • Hatha Yoga docentenopleiding bij Timsa

  • Yoga 500 hour Yoga Alliance Teacher Training met Dorinda Farver en Robert Boustany bij Yogasite


Thessa Thijs is gecertificeerd yoga docent, activiteitenbegeleider van licht verstandelijk beperkte jongeren en beeldhouwer.

bottom of page