top of page

Yoga stijlen

Jouw unieke yogareis

Yoga voelt voor iedereen anders. Een yogahouding ziet er bij ieder mens ook verschillend uit. Dat is het fijne van yoga, je vaart je eigen koers. Er is een aanbod van verschillende lessen. Vind wat bij je past.

Easy Flow

Een fijne, rustige en zachte yogavorm. Tijdens deze yogales is er geen intense fysieke kracht vereist, maar ligt de focus op de ademhaling, meditatie en eenvoudige yoga houdingen.

Restorative Yoga

Restorative yoga werkt op diepere niveaus, het brengt lichaam, en geest in balans. Met de hulp van props zoals dekens, kussens, blokken en banden kun je het lichaam in een comfortabele houding brengen. Restorative yoga zorgt voor een diepe ontspanning en laad je op.

Yoga Flow

Yoga Flow is yoga waarin je een variatie van houdingen doorloopt. Zonnegroeten, staande, zittende en liggende houdingen komen aan bod. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van een speciale ademtechniek. Thessa geeft opties om de oefeningen op een minder intensieve manier uit te voeren of juist een uitdaging aan te gaan.

Online lessen

Thessa Thijs geeft online lessen via Zoom. Check het rooster en schrijf je online in.

Privé lessen

Wanneer je liever een één op één yogales wilt volgen, boek dan een privé les met Thessa. Vooraf bespreek je met haar waar je behoefte aan hebt, waar je aan wilt werken. Samen bekijken jullie de planning van de sessies en worden data gereserveerd. Boek een privé les op locatie of online.

Vertrouwen en veerkracht

Thessa Thijs Yoga kaakyoga workshop
bottom of page